Kent Tornøe/ juli 18, 2019/ Facebook/ 0 kommentarer

Jeg blev i april fængslet af facebook for at dele et indlæg fra BT. Det handlede om vores venner der havde tager billeder af drengene ved poolen, samt Alma på 3-4 år UDEN TOP. Sean og Rebecka var selv blevet fængslet af FB og skrev derfor til BT som tog sagen op i avisen hvor de viste billedet. Jeg deler den også bliver jeg fængslet i 10 dage mens jeg samtidig er på messenger med Sean. Jeg er rystet og vi skriver videre om sagen ganske kort tid for da vi skriver til hinanden at det ligner Stasimetoder og kommunisme osv BANG så ryger vores messenger. Dagen efter undskylder FB til Sean og lukker ham ind igen, men jeg blev fængslet i 10 dage fordi jeg delte en offentlig BT artikel pga Alma på 3-4 år uden en top????

  • 348CB49D-325C-4FCC-AFE4-3CD879E404A9
    348CB49D-325C-4FCC-AFE4-3CD879E404A9
Del dette indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*