Ida Jensen/ juli 18, 2019/ Facebook/ 2 kommentarer

Afsoner PT 30 dage i Facebookfængsel for at kommentere på en video, hvori et brunt individ smadrer tilfældige biler på en parkeringsplads. Jeg skrev, at sådan havde jeg aldrig set atomfysikere og hjernekirurger opføre sig. (Alle ved jo, at folk fra MENA-landende er meget klogere og bedre uddannet end os i vesten :-/… ) Sarkasme er åbenbart ikke tilladt på Facebook.

  Del dette indlæg

  2 kommentarer

  1. Jeg er sat fast i 30 dage, det er 5. gang. Denne gang for at kommentere et billede fuld af afrikanere, i en båd. , at de burde deporteres til Afrika , for deres ledere beder dem komme hjem. Det er ren censur, kan vi ikke skrive på et andet sted end Zukerbergs site.

  2. En fyr skrev om hvorved man kan se på mennesker deres sexualtitet! Mit svar var på engelsk: it’s not what you look like that shows your sexuality! Det var blot det jeg mente, men blev vist misforstået! Måske forstod de ikke hvad jeg skrev! Det var jo ikke mandens udseende! Hold op hvor det dårligt! 24 timer uden at kunne skrive ell svare!

  Skriv en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
  *
  *