Lisbeth Fischer/ august 1, 2019/ Facebook/ 0 kommentarer

Et billede af Tommy Robinson som jeg har haft på min profil 1,5 år (I et album) overtrådte lige pludselig Facebooks fællesregler, det blev derfor fjernet. 

I en debat blev jeg chikaneret af en mand, jeg var både dum og uintelligent og samtidig havde han meget travlt med, hvor mange og hvilke emoiji jeg brugte. Jeg skrev  efterfølgende, at han ik var den stiveste p*k i saunaen (Jeg brugte * og “censurerede” fy ordet)  Dette opslag blev fjernet og jeg fik besked om, at det ik overholdt fællesreglerne og pludselig ku jeg ik længere slå noget op. Jeg skrev at de sku se på mine opslag igen og den mulighed der er for at skrive et indlæg og fortælle hvorfor det ik skal fjernes, benyttede jeg mig af. Efter 2 dage blev jeg “løsladt”.

Det kan simpelthen ik passe at man skal være så forbandet varsom med hva man skriver.

Jeg var på et tidspunkt med i en debat, hvor jeg havde ytret mig på en ordentlig måde. En kvinde skrev at hun ville melde mig, hvorefter jeg skrev “Du melder bare”…. og vupti, så fik jeg 30 dages karantæne for at skrive at hun bare sku melde mig.

 

  • Screenshot_20190730-071756_Facebook
    Screenshot_20190730-071756_Facebook
Del dette indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*