Benny/ juni 5, 2020/ Facebook/ 0 kommentarer

Og på grundlovsdag får jeg mine grundlovssikrede rettigheder krænket fordi jeg svare på en avisartikel af et fjols der mener at Danskere skal holde op med at bruge ordet Neger. Ser ud til at Facebook mener at jeg skal have 30 dage i skammekrogen til jeg bliver et mere korrekt tænkende menneske. Øh nej jeg bliver bitter og vred over at i træder på mine rettigheder og mit lands grundlov. det er 30 dage hvor jeg går og bliver mere og mere radikaliseret under jeres uretfærdighed!

  • Facebook
    Facebook
Del dette indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*