Benny/ november 14, 2019/ Facebook/ 0 kommentarer

Kommenterede 9 November til en video af nogle nytilkommende indvandre der klagede over at de ikke fik nok penge og boliger, at disse var:
“nogle Parasitter, de udviser ingen taknemmelighed de forlanger og de lever på vores vælfærd og infrastruktur som de har bidraget 0% til at skabe!

dagen efter 10 November var kommentaren censureret og jeg var kommet i 24 timers Facebook Gulag.

Det er et hårdt og dehumaniserende ordvalg, men meget rammende for en parasit er netop en organisme der lever af en anden uden at bidrage med noget eller på nogen måde at indgå i nogen gensidig gavnlig symbiose.
Parasitter er som sådan en fin betegnelse for individer der udelukkende udnytter deres værtssamfund uden at bidrage, hvis vrede og andre reaktioner forbydes at komme til udtryk har vi reelt mistet vores ytringsfrihed.

Når den offentlige debat rykker over på en privat side som Facebook burde der være regler der beskyttede den offentlige debat. Ellers kan staten frit privatisere sig ud af ytringsfrihed.

  • Karantæne igen
    Karantæne igen
    Parasitter
    Screenshot fra facebook
Del dette indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*